Erciyes Üniversitesi Engelli İşçi Alım İlanı

Erciyes Üniversitesi Engelli İşçi Alım İlanı bulunmaktadır. Bu ilanla ilgili olarak aşağıdaki bilgiler ışığında başvuruda bulunabilirsiniz:
- Mesleğin adı: Harita Teknikeri
- Alınacak kişi sayısı: 1 adet
- Son Başvuru Tarihi : 29 Mart 2019
Yayınlanma Tarihi : 25 Mart 2019 - Başvurulacak kurum: İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya https://esube.iskur.gov.trinternet adresi üzerinden İş Arayan” linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir.
- Çalışma yeri: ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YENİ DOĞAN MAH TURHAN BAYTOP SOK NO:1 TALAS 038 TALAS KAYSERİ / TÜRKİYE
- Tercih Edilen İkametgah İlçeleri: BÜNYAN, DEVELİ, FELAHİYE, İNCESU, PINARBAŞI/KAYSERİ, SARIOĞLAN, SARIZ, TOMARZA, YAHYALI, YEŞİLHİSAR, AKKIŞLA, TALAS, KOCASİNAN, MELİKGAZİ, HACILAR, ÖZVATAN, KAYSERİ/MERKEZ
- Çalışma şekli: Daimi / Deneme Süreli
- İrtibat telefonu: 0352 207 66 66-10604
- Sınav türü: EKPSS
- Aranan nitelik: Meslek Yüksek Okulu Önlisans-Harita Kadastro bölümü
SÖZLÜ SINAV VE KURA İŞLEMLERİ
- Kura usulü ile işe alımlarda kura çekimi, mevzuatına uygun olarak noter huzurunda yapılır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecektir.
- EKPSS kapsamında ki taleplerle ilgili aday listeleri belirlenirken en yüksek EKPSS puanından başlanılmak üzere açık iş sayısının dört katı şeklinde belirlenir.
- Sözlü sınava alınacak asıl adayların listesi açık iş sayısının dört katı, öncelik hakkına sahip olanların dört katı olarak kura çekimi sonucu belirlenir. Kura ile ayrıca aynı sayıda yedek adayın isimlerini kapsayan bir liste oluşturulur.
- Kura Çekimi sonucunda belirlenen adaylar Sözlü Sınava alınacaktır.
- Sözlü sınavın gün, saat ve yeri ile sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi Üniversitemizin internet sitesinde (http://www.erciyes.edu.tr) duyurulur. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilir ve ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmaz.
- Adaylar yapılacak sözlü sınavda sınav komisyonunca 100 tam puan üzerinden; genel görünüş, genel davranış, iletişim ve ifade etme yeteneği alanında toplamda 50 puan, istihdam edilecekleri alanla ilgili olarak da mesleki yeterlilik alanında toplamda 50 puan üzerinden değerlendirileceklerdir.
- Sözlü sınava katılmayan asıl aday yerine yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak suretiyle bildirim yapılacaktır.
- Sözlü sınav puanı en yüksek adaydan başlanmak suretiyle açık iş sayısı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir.
- Sözlü sınavda başarılı olup da işe başlamayanların yerine, yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak suretiyle yerleştirme yapılacaktır.
- Yapılan sınavlar sonucunda asıl ve yedek olarak başarılı olan adaylar Üniversitemizin internet sitesinde (http://www.erciyes.edu.tr) ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.
- Başvuru yapan adayların başvuru sürecini belirtilen internet adresinden takip etmeleri önem arz etmektedir.
- Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).
- Her aday, İŞKUR’da yayınlanan listede bir işyeri ve bir meslek koluna başvurabilir.
- İŞKUR’da ilan edilen işgücü taleplerinde son başvuru tarihi itibarıyla belirtilen bölümlerden mezun olmaları yada belirtilen bölümlere ilişkin istenilen belgelere sahip olmaları gerekmektedir.
- İşe alınacak işçilerin deneme süresi 2 ay olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi fesh edilecektir.
- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak.
- Sınavda başarılı olan adayların, çalıştırılacağı meslek kolunda çalışmasında sakınca olmadığına dair durumunu sağlık raporu ile belgelendirmek.
- Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir.
- Diğer hususlarda ilgili mevzuat/yönetmelik hükümlerine göre hareket edilir.
- Vardiyalı veya dönüşümlü çalışmaya engel durumu olmamak.
- Herhangi bir meslek için işe alınan işçi, işin veya işyerinin gerektirdiği durumlarda, mümkün olduğunca işçinin sahip olduğu bilgi, beceri, ehliyet veya belge de dikkate alınarak diğer iş veya alanlarda da çalıştırılabilir.
İSTENEN BELGELER
- Başvuru Dilekçesi
- Atama Başvuru Formu
- Nüfus Cüzdan Fotokopisi
- Güvenlik Soruşturması Formu
- E-Devlet Sistemi üzerinden alınan Adli Sicil Kaydı
- Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi
- Fotoğraf (4 adet)
- Eski hükümlü belgesi
- Engellilik durumunun en az yüzde kırk olduğu sağlık raporu belgesi
- Erkek adaylar için askerlik şubesinden alınacak Askerlik Durum Belgesi aslı ve fotokopisi
- Yapılacak sözlü sınav sonucunda başarılı olanlardan sağlık kurulu raporu istenecektir.
BENZER HABERLER
-
Engelli Raporu % 40’ın Altında Olanlar Ne Yapmalı?
-
Engelli Raporu Oranı Düşenler Ne Yapmalı
-
Engelliler Hayata Dâhil Olması ve Engelli İş Yeri Açma Şartları
-
Engelli Raporu Hakkında Bilgiler
-
Emekli Engelli İş Yeri Açma Konusunda Neler Yapılmalı
-
Kanser İçin Engelli Raporu Alınabilir mi?
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.
POPÜLER HABERLER
-
01
Engelli Raporu % 40’ın Altında Olanlar Ne Yapmalı?Toplumsal olarak engelli vatandaşlara karşın farkındalığın ve kimi konularda ayrıcalığın oluşması oldukça önemlidir. Kamusal ve özel alanda engeli bulunan ve vücutsal bütünlüğünde ya da hayati organların fonksiyonlarında sorun yaşayan insanlar engelli olarak isimlendirilir. Engelli insanların mevcut ayrıcalık ve kimi haklardan yararlanmaları da belirli şartlara bağlıdır. Engelli olmanın kamusal alanda resmi olarak tescil edilebilmesi için gerekli […] -
02
Engelli Raporu Oranı Düşenler Ne YapmalıEngelli Raporu Oranı Düşenler Ne Yapmalı Bir kişinin engelli raporu alabilmesi için %40 oranında engelli olması gereklidir. Bu oran tespit edilirken balthazard formülü denilen özel bir hesaplama yöntemi kullanılır. %40 ya da üzerinde bir engellilik durumu varsa devlet bu bireye bazı haklar ve ayrıcalıklar tanımaktadır. Bu oranın düşmesi durumunda kişiler engelli raporu oranı düşenler ne […] -
03
Engelliler Hayata Dâhil Olması ve Engelli İş Yeri Açma ŞartlarıÜlkemizde engelli vatandaşların hayata dâhil edilmelerini sağlamak amacı ile pek çok çalışma yapılmaktadır. Engellilerin kendi gelirlerini elde etmeleri ve evlere kapanarak yaşamalarını önlemek adına her yıl düzenli olarak bazı çalışmalar yapılmaktadır. Devletimiz kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlara da pek çok kolaylık sunmaktadır. Engelli iş yeri açma şartları içerisinde kişileri zorlayacak hiçbir şart bulunmamaktadır. Aksine […] -
04
Engelli Raporu Hakkında BilgilerÜlkemizde %40 üzerinde engelli olan vatandaşlarımız için yaşamsal faaliyetlerini sürdürebilmeleri açısından bir maaş ödemesi yapılmaktadır. Ayrıca devlet ve özel sektörde pek çok ayrıcalık tanınmaktadır. Ancak tüm bu ayrıcalıklardan yararlanabilmek için engelli raporu almanız gerekmektedir. Engelli raporu tamamen resmi kurumlarca düzenlenmiş ve kişinin engelinin ispatı niteliğini taşıyan bir belgedir. Engelli olduğunuzun belgelendirilmesi için ilk adım Engelli […] -
05
Emekli Engelli İş Yeri Açma Konusunda Neler YapılmalıEmeklilik ile ilgili araştırmalarınıza başlamadan evvel malulen mi yoksa engelli emekli mi olacaksınız bunu iyi bilmelisiniz. Malulen emekli olmak demek işe başladığınız zaman sağlıklı olduğunuz ama yaşanan bir kaza yahut bir sağlık sorunu nedeni ile bir engelinizin oluşması demektir. Engelli emeklilik ise doğuştan var olan bir engelinizin olması veya işe başlamadan evvel engelli olmanız demektir. […]